Om mig

En tuff tjej med golf, träning och måleri som hobby

 

Jag heter Emelie Mårtensson och är född 1997, uppvuxen på Österlen i Skåne. Jag är en glad och positiv tjej som gillar att spela golf, måla och fysträna.

Jag började spela golf på Tomelilla Gk som 10 åring. Det började som en kul grej med familjen och jag har alltid tyckt om att röra mig.

 

Mitt intresse för att teckna och måla har alltid funnits hos mig och jag älskar att få skapa saker. Jag är fantasifull och tycker också om att spela olika typer av spel, spel med otroliga berättelser och vackra världar. Det är som att läsa en riktigt bra bok fast man ser det framför sig istället.

Mitt Team

 

Mina föräldrar Giezela & Joachim, som stöttar mig i vått och torrt. Min mamma arbetar i kansliet på golfbanan i Tomelilla, där även jag arbetar. Pappa är min bästa träningskamrat och har en byggfirma.

Är en engagerad och fantastiskt duktig fystränare som verkligen kan utmana i sin träning. Hon har gruppass och personlig träning och driver sin verksamhet helsunt på BreezeFitness i Ystad. Hon har förändrat mitt sätt att se på träning och man går aldrig ifrån hennes pass utan att vara helt svettig och utmattad till max.

Min " hemma klubb " och platsen där jag arbetar. Här står jag i receptionen och har hand om hotellet. Det är oftast här jag är på min lediga tid. Träningsområdena, den fina och utmanande banan och alla människor gör att man känner sig " hemma " och trivs.

Kristian Hägglund

Kombinerad klubb- och banchef. Målet är att få verksamheten att fortsätta växa och samtidigt leverera en bana och anläggning med hög kvalité. En jättebra ledare och chef som försöker få ihopa allt på bästa sätt.

Golfgymnasie

 

Jag gick ut gymnasiet sommaren 2016 på AllvarGullstrands gymnasiets i Landskrona på den Ekonomiska linjen med golfinriktning. Dock fick jag aldrig chansen att välja till bild eller estetik.

Copyright © All Rights Reserved

Emelie Mårtensson

Mailadress: emelie_m97@live.se